Help Center Tervetuloa, vieras Kirjautuminen

Affiliate-ohjelmaan liittyminen

Viimeksi päivitetty: Jan 29, 2019 12:39PM PST
Tässä artikkelissa kuvataan, kuinka vaatimukset täyttävät lähettäjät voivat alkaa ansaita rahaa kanavallaan.

Affiliate-ohjelmaan liittyminen

Tässä artikkelissa kuvataan, kuinka vaatimukset täyttävät lähettäjät voivat alkaa ansaita rahaa kanavallaan.

Jos huomaat artikkelissa virheitä tai haluat antaa palautetta, ota yhteyttä!

Osallistumisoikeus Affiliate-ohjelmaan

Saadaksesi kutsun Affiliate-ohjelmaamme sinun on täytettävä neljä vaatimusta:

• Lähetä 8 tuntia 30 päivän aikana
  • Lähetä 7 päivänä 30 päivän aikana
  • Saavuta keskimäärin 3 katsojaa lähetystä kohden
  • Kasvata yleisösi 50 seuraajaan

Kun saat vaatimuksen täytettyä, Matka Affiliate-käyttäjäksi -kohdan alle tulee valintamerkki. Jos menetät valintamerkkejä, sinun on täytettävä kyseisten merkkien vaatimukset uudelleen. Kun olet saanut kaikki neljä valintamerkkiä, Saavutukset-sivullesi ilmestyy kutsupainike, ja saat sähköpostia asian tiimoilta.

Affiliate-käyttäjäksi ryhtyminen

Kun olet saanut kutsun ja napsauttanut Aloita heti -painiketta, siirryt Kojelaudan Asetukset-välilehdelle, jossa voit suorittaa lyhyen aloitusohjelman ja alkaa ansaita rahaa kanavasi avulla bittejä käyttämällä.

Huomautus: Aloitusohjelman yhteydessä on käytettävä kaksivaiheista todennusta.

Vaihe 1: Anna aluksi tiettyjä yleisiä perustietoja, jotta sinut voidaan rekisteröidä ohjelmaan.
Vaihe 2: Hyväksy Twitchin Affiliate-sopimuksen ehdot ja allekirjoita sopimus.
Vaihe 3: Toimita omat verotustietosi Amazonille täyttämällä sekä rojaltiverokysely että palveluverokysely.
Vaihe 4: Ilmoita maksujen lähetyskohde Tipalti-lomakkeella.

Maksumenetelmät:

• Suora talletussiirto pankkitilille
  • Maksumääräys
  • PayPal
  • Sekki
  • Jäädytä maksut (jäädytetty siksi aikaa, että Affiliate-käyttäjä määrittää uudet maksutiedot)

Kun olet suorittanut yllä olevat vaiheet, olet Twitchin Affiliate-käyttäjä. Lisätietoja maksuista on täällä.

Tulojen ansaitseminen Affiliate-ohjelmassa: tilaukset

Tilaajien avulla Affiliate-käyttäjät voivat alkaa hankkia tuloja kanavallaan. Affiliate-käyttäjät saavat yhden hymiöpaikan tilaajiaan varten.

Lisätietoa Affiliate-käyttäjien tilauksista ja niihin liittyvästä hymiöpaikasta on tässä artikkelissa.

Tulojen ansaitseminen Affiliate-ohjelmassa: biteillä hurraus

Bittien avulla Affiliate-käyttäjät voivat hankkia tuloja kanavallaan. He saavat yhden Yhdysvaltain sentin kustakin bitistä, jolla heidän kanavallaan on hurrattu (samoin kuin kumppanit), minkä lisäksi he saavat käyttöönsä kaikki Cheering-toiminnon asetukset ja ominaisuudet lukuun ottamatta kumppaneiden mukautettuja hurraushymiöitä. Affiliate-käyttäjät voivat seurata bittitulojaan Kojelautansa Tulot-välilehden kautta.

Lisätietoja biteillä hurrauksesta on tässä artikkelissa.

Tulojen hankkiminen Affiliate-ohjelmassa – pelien myynnistä saatavat tulot

Affiliate-käyttäjät voivat saada tuloja omalla kanavasivullaan tapahtuvasta pelien ja pelinsisäisten kohteiden myynnistä.

Lisätietoja pelien myyntituloista on tässä artikkelissa.

Usein kysytyt kysymykset

• K. Onko mahdollista olla sekä kumppani että Affiliate-käyttäjä?
    • V. Ei.
  • K. Mitä ansaitsemismahdollisuuksia Affiliate-käyttäjillä on?
    • V. Affiliate-käyttäjät voivat ansaita tuloja omalla kanavallaan tapahtuvasta bittien käytöstä sekä pelien ja pelinsisäisten kohteiden myynnistä. Tulevina kuukausina tarjolle tulee uusia mahdollisuuksia.
  • K. Miten kumppaneiden ja Affiliate-käyttäjien edut eroavat toisistaan?
    Ominaisuus: Kaikki lähettäjät Twitchin Affiliate-käyttäjä Twitch-kumppani
    Ansaitsemistyökalut
    Biteillä hurraus Ei Kyllä, ei mukautettuja hurraushymiöitä Kyllä, myös mukautetut hurraushymiöt
    Tilaukset Ei Kyllä, 1 tilaushymiö Kyllä, voi avata jopa 50 tilaushymiötä
    Pelien myynti Ei Kyllä Kyllä, Premium-toimintoja tulossa pian
    Mainokset Ei Tulossa pian Kyllä, Premium-toimintoja tulossa pian
    Videotyökalut
    Siirtokoodi Käytettävyyden mukaan Käytettävyyden mukaan, etuoikeudella Siirtokoodin täysi käyttömahdollisuus
    VOD-säilytys 14 päivää 14 päivää 60 päivää
    Suoratoistoviive Ei suoratoistoviivettä Ei suoratoistoviivettä Enintään 15 minuutin suoratoistoviive
    Maksuehdot
    Takaisinperintäsuoja ei saatavilla Kyllä Kyllä
    Maksun ajoitus ei saatavilla 60 päivää 45 päivää
    Maksukulut ei saatavilla Affiliate-käyttäjät hoitavat Twitch hoitaa
    Asiakaspalvelu Normaali tukijono Normaali tukijono Kumppaneille suunnattu tuki, mahdollisuus hyödyntää kumppanuustiimiä
    Varmennettu kanavamerkki Ei Ei Kyllä
  • K. Miksi Affiliate-käyttäjien on odotettava maksujaan kauemmin (60 päivää verrattuna kumppanien 45 päivään)?
    • V. Kun tarjoamme Affiliate-käyttäjille tilaisuuden ansaita kanavansa välityksellä, vilpiltä suojaavien palveluidemme kuormitus kasvaa. Oletamme lukuisten Affiliate-käyttäjien tarttuvan tilaisuuteen, joten tarvitsemme hieman enemmän aikaa seuloaksemme vilppiyritykset, ennen kuin voimme suorittaa maksuja. Vilppiyritysten seulomisen ansiosta käyttäjät voivat välttyä takaisinmaksuilta.
  • K. Missä maissa Affiliate-ohjelma on käytettävissä?
    • V. Affiliate-ohjelma on käytettävissä maailmanlaajuisesti.